Cautare

61521 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dambovitahey1" (6.84 secunde)
care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori:
Bineinteles, politistii calcati cu tractorul de vreun psihopat, cei care trebuie sa suporte arogantele vreunui Copos, prins fara carnet in timp ce rupea radarul cu peste 200 kilometri la ora, ori pur si simplu agentii din intersectii nu vor afla niciodata ce gust au delicatesele pentru care Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a platit peste 7,2 miliarde de lei vechi, desi acum cateva saptamani amana concursurile de incadrare pentru ca nu mai avea bani.
Nu va fi insa un proces constant din cate ne dam noi seama, va fi un proces neregulat, cu o prima jumatate de an foarte grea, urmata de o revenire la pozitiv in a doua jumatate a lui 2010".
El chiar a platit anul acesta, pe 28 august, la comuna Carcea, impozitul aferent casei si terenului pe care il detine in zona, pe o perioada de patru ani, inclusiv pe 2009.
Balticii si nordicii marcheaza cresteri economice spectaculoase dupa prabusirile severe din anii trecuti Vestea buna a cresterii economice raportate de Romania in primul trimestru este pusa in umbra de rezultatele mult mai bune ale majoritatii economiilor din jur, in special ale celor din Europa Centrala si de Est.
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
Seful statului roman a mai adaugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiti in anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni.
"Ba, da’ bine le mai zice !" Probabil, ati vazut macar o data cum scamatorul ii usureaza pe fraieri de bani, numai din iuteala manevrelor, la escrocheria cu numele: ... Extras dintr-un interviu acordat "Academiei Catavencu" de AMP, in iulie 2009:
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Cheltuielile de personal din invatamant au fost stabilite dupa rectificarea bugetara la 13,8 miliarde de lei, cu un miliard mai mult decat in 2008, in timp ce totalul cheltuielilor bugetare cu personalul a scazut de la 43,3 la 41,5 miliarde de lei, relateaza Mediafax.In aceste conditii, ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea, sustine ca salariile profesorilor nu vor scadea, chiar daca in prima parte a anului trecut ei nu au beneficiat de majorari salariale.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
nu cu Regele ar putea sa aiba actualul presedinte un conflict, ci cu altcineva din familia acestuia. ... Basescu nu a spus, din pacate, pe cine banuieste ca i-a atribuit acest rol lui Duda. ... Sa stie Basescu ceva mai mult decit altii despre miscarile, interne ori externe, din culisele politicii?
"Rectificarea bugetara este mai mult decat necesara pentru ca trebuie sa aduca bugetul public in parametrii de stabilitate economica, chiar in perioada de criza", a subliniat Pogea, la dezbaterea de catre plenul parlamentului a OUG de rectificare bugetara pe 2009.
De parca in afara birourilor sefilor municipalitatii nu ar sufla vantul crizei, acestia propun cu seninatate consilierilor locali sa voteze contractarea unui imprumut bancar pentru finantarea "scaldatoarei" din Fata Luncii si a unui centru multifunctional la targ.
Vasile Blaga si-a dat demisia, ieri-dimineata, din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), functie pe care a ocupat-o incepand cu decembrie 2009.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
"Potrivit legislatiei in vigoare, prelungirea se aplica atat somerilor care sunt in plata la 25 martie (prelungirea nu se acorda retroactiv), cat si celor care intra in plata pana la 31 decembrie 2009", a declarat Alina Ghercioiu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Recuperarea economiei mondiale a inceput, insa sustenabilitatea acesteia depinde de cresterea exporturilor Statelor Unite si a importurilor statelor din Asia, in special China, a declarat, marti, economistul-sef al Fondului Monetar International (FMI), Olivier Blanchard.
‘‘Sub conducerea domnului Lucescu, echipa noastra a castigat in 2009 Cupa UEFA, a devenit de 7 ori campioana a Ucrainei, de 5 ori a castigat Cupa Ucrainei.
Barilul de petrol s-a ieftinit la mai mult de jumatate din pret, dar Distrigaz Sud cere scumpirea gazelor naturale, chiar daca pretul gazului pe plan international se stabileste în functie de cel al petrolului si al derivatelor.
google-analytics.com